Time To Meat Blog (18) Tips & Tricks vanwege Time To Meat

Wagyu kalfje geboren..

Piet & Eline De Brandt by

Zondagnacht is er terug een klein Wagyu kalfje geboren..

Dankzij de massale leuke namen die we kregen via Facebook geven we het vrouwelijk kalfje de naam OLETTE.

Volg jij ons al op Facebook en/of Instagram? 

VAKANTIE.. Hoevewinkel gesloten

Piet & Eline De Brandt by

Opgelet! 

- Vandaag 29/06/'19 zijn we uitzonderlijk gesloten om 16u.

- Zaterdag 20/07/'19 zijn we de volledige dag gesloten.

- Vrijdag 23/08/'19 en zaterdag 24/08/'19 zijn we het volledig weekend gesloten.

Ook buiten de openingsuren steeds welkom, graag vragen we een seintje op voorhand te geven!

Geniet allemaal van een deugddoend verlof!!

Piet, Eline & Vik

 

Keuzes maken, knopen doorhakken..

Piet & Eline De Brandt by

Keuzes maken, knopen doorhakken..

Maandag gaan onze laatste 2 Mangalica varkens naar het slachthuis, ze hebben 2 jaar kunnen vertoeven in het gras & stro!

Het droomscenario voor vele varkens...

Als landbouwer/ ondernemer moet je soms keuzes maken.

Spijtig genoeg was de consument nog niet klaar voor het raszuivere Mangalica-ras

die zich typeert door het enorm hoge vetgehalte!

Máár wij blijven FAN en verwelkomen rond september terug een aantal kleine Mangalica biggen dankzij Bart Part van Salons Provoost.

Prijslijst Wagyu

Piet & Eline De Brandt by

Wilt u graag kennis maken met ons vlees of wil je jouw favoriet stuk vlees los bestellen?

Geen pakketverplichting! Onze prijslijst kan je terug vinden in de bijlage van deze blog.

In onze hoevewinkel is er steeds een beperkte hoeveelheid Wagyu-vlees vriesvers beschikbaar.

Onglet, picanha, brisket, entrecôte, steak met een bepaalde dikte gesneden... Laat het ons weten! 

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0470/05.84.90

Tot binnenkort,

Eline

Binnenkort een MEAT-UP rond de BBQ?

Piet & Eline De Brandt by

Binnenkort een MEAT-UP rond de BBQ?

Wij presenteren terug onze vleespakketten van Wagyu. 

Zin in een (H)EERLIJK stuk vlees? Reserveer dan snel jouw pakket naar keuze!

Of bestel je liever jouw favoriet stukje vlees afzonderlijk? Dat kan.. 

Stuur ons gerust een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0470/05.84.90

Nieuw.. Mangalica loempia's & lasagne

Piet & Eline De Brandt by

NIEUW in ons assortiment:

Springrolls van Mangalica, heerlijk als appetizer!

“Appetizers are the Little Things You keep Eating until You lose Appetite..”

Lasagne van Mangalica, huisbereide comfortfood.. zonder bewaarmiddelen en additieven!

 

Kleurwedstrijd Pasen

Piet & Eline De Brandt by

KLEURWEDSTRIJD

Dit jaar organiseren wij voor de 1ste keer een kleurwedstrijd voor alle kinderen van 0 tot 99 jaar!

Kleur deze tekening en breng deze binnen in onze hoevewinkel en krijg alvast een leuke verrassing.

Door een loting geven wij een REUZE CHOCOLADE PAASEI weg, winnaar wordt bekendgemaakt vrijdag 19 april.

Veel kleurplezier & succes.

Eline

Tomaat Farcie met Wagyu gehakt

Piet & Eline De Brandt by

Opgevulde tomaat -

Tomaat Farcie met Wagyu gehakt.

 

Een klassieker, die altijd in de smaakt valt!

Recept:

- 4 dikke vleestomaten

- 500 gr Wagyu-gehakt :-)

- 1 teentje knoflook & 1 sjalotje

- 1 eetlepel peterselie

- 4 eetlepels broodkruim

- 1 ei

- snuifje oregano, tijm, laurier & peper, zout

 

  • Snij het hoedje van de tomaten en schep de tomaat leeg.
  • Meng het gehakt met de knoflook, sjalot, peterselie, broodkruim, ei en kruiden
  • Kruid de tomaat vanbinnen en vul de tomaten op
  • Beboter een ovenschaal en leg de tomaten erin, bestrooi met de gemalen kaas en zet het hoedje er weer op
  • Zet de schotel in de voorverwarmde oven op 170°C gedurende 30 à 40 minuutjes

Lekker met aardappelpuree!

Smakelijk.

Abonneren op deze RSS feed