Time To Meat Blog (13) Tips & Tricks vanwege Time To Meat

Nieuw.. Mangalica loempia's & lasagne

Piet & Eline De Brandt by

NIEUW in ons assortiment:

Springrolls van Mangalica, heerlijk als appetizer!

“Appetizers are the Little Things You keep Eating until You lose Appetite..”

Lasagne van Mangalica, huisbereide comfortfood.. zonder bewaarmiddelen en additieven!

 

Kleurwedstrijd Pasen

Piet & Eline De Brandt by

KLEURWEDSTRIJD

Dit jaar organiseren wij voor de 1ste keer een kleurwedstrijd voor alle kinderen van 0 tot 99 jaar!

Kleur deze tekening en breng deze binnen in onze hoevewinkel en krijg alvast een leuke verrassing.

Door een loting geven wij een REUZE CHOCOLADE PAASEI weg, winnaar wordt bekendgemaakt vrijdag 19 april.

Veel kleurplezier & succes.

Eline

Tomaat Farcie met Wagyu gehakt

Piet & Eline De Brandt by

Opgevulde tomaat -

Tomaat Farcie met Wagyu gehakt.

 

Een klassieker, die altijd in de smaakt valt!

Recept:

- 4 dikke vleestomaten

- 500 gr Wagyu-gehakt :-)

- 1 teentje knoflook & 1 sjalotje

- 1 eetlepel peterselie

- 4 eetlepels broodkruim

- 1 ei

- snuifje oregano, tijm, laurier & peper, zout

 

  • Snij het hoedje van de tomaten en schep de tomaat leeg.
  • Meng het gehakt met de knoflook, sjalot, peterselie, broodkruim, ei en kruiden
  • Kruid de tomaat vanbinnen en vul de tomaten op
  • Beboter een ovenschaal en leg de tomaten erin, bestrooi met de gemalen kaas en zet het hoedje er weer op
  • Zet de schotel in de voorverwarmde oven op 170°C gedurende 30 à 40 minuutjes

Lekker met aardappelpuree!

Smakelijk.

Handsaeme Foie Gras op een krokante toast van peperkoek

Piet & Eline De Brandt by

Inspiratie nodig? 

Handsaeme Foie Gras d'Oie op een krokante toast van peperkoek.

  • Snij de peperkoek in gelijke reepjes
  • Verwarm de oven voor tot 120°C
  • Laat de peperkoek 15 minuutjes drogen in de oven
  • Laat daarna afkoelen & werk eventueel af met een confituur.

Smakelijk!

ONTDEK het assortiment van Handsaeme Foie Gras, GEEN DWANGVOEDER, in onze hoevewinkel.

 

Nieuw leven op de boerderij

Piet & Eline De Brandt by

Nieuw leven op de boerderij, deze week zijn er 2 kalfjes geboren op onze boerderij.

Momenteel lopen er nog een paar hoogdrachtige koeien rond... Spannend!

Wij geven ze de naam Obi Wan & Olivia, bedankt voor de vele reacties en mooie namen op Facebook.

Volg jij ons al op Facebook? 

Fijn weekend!

Opgelet: nieuwe openingsuren op vrijdag

Piet & Eline De Brandt by

Vanaf deze week zijn onze openingsuren gewijzigd.

We zijn op vrijdag telkens open vanaf 16u tot 19u!

UITZONDERLIJK nog de volledige maand januari

30 % KORTING op ons Wagyu en Mangalica vlees in de hoevewinkel!! 

Is er in uw diepvries nog wat plaats vrij??? 

(niet geldig op de vleespakketten)

Bitterballen van Wagyu

Piet & Eline De Brandt by

NIEUW in ons assortiment: 

Ambachtelijke bitterballen van puur Wagyu rundvlees.

In voorraad in de diepvriezer van ons hoevewinkel.

Gelieve te bestellen bij grote aantallen.. Dan maken wij ze vers klaar voor U!

 

Abonneren op deze RSS feed